Het pad naar een succesvolle carrière is vaak een reis vol ontdekkingen, keuzes en groei. Voor Jitze, 24-jarige consultant bij Polanski, begon zijn carrière 5 jaar geleden. In een boeiend interview deelt hij zijn ervaringen, enthousiasme en zijn perspectief op de bouw.

Een startpunt van ontwikkeling

Jitze’s reis begon met een half jaar studie technische bedrijfskunde, maar al snel ontdekte hij dat zijn hart elders lag. Gedreven door de behoefte aan praktijkervaring, maakte hij de moedige keuze om zijn studie stop te zetten en de wereld van werk te verkennen.

Na enkele jaren in een call center te hebben gewerkt, begon Jitze te twijfelen. Wat paste bij hem? Na enig onderzoek, waaronder het doen van een beroepskeuzetest en sparren met familie en vrienden, kwam hij uiteindelijk uit bij de wereld van recruitment.

De kracht van persoonlijkheid bij Polanski

In zijn zoektocht naar de ideale werkcultuur voerde Jitze gesprekken met bedrijven van verschillende omvang. Hoewel hij met grote en middelgrote bedrijven interessante gesprekken had, miste hij de persoonlijke aanpak. Bij Polanski vond hij niet alleen aantrekkelijke voorwaarden, maar ook een persoonlijk gesprek dat de doorslag gaf. De ondernemende cultuur en de klik met de directie maakten de beslissing makkelijk: Jitze wilde bij Polanski werken.

Van nieuweling tot Senior Recruiter

Bij Polanski begon Jitze zijn carrière als een groentje, ingewerkt door onze consultant Patrick in de installatietechniek én recruitment. In slechts een half jaar maakte hij zijn eerste match. Al snel klom Jitze op tot Senior Recruiter.

De plannen bij Polanski om het netwerk binnen de installatietechniek uit te breiden, brachten Jitze op een nieuw spoor. Hij kreeg de kans om ‘de Bouw’ op te zetten binnen Polanski, een uitdaging die hij met beide handen aangreep.

Jitze’s eerste jaar in de bouwbranche

Een jaar later blikt Jitze terug op zijn avontuur in de bouwbranche. De eerste zes maanden waren gewijd aan marktonderzoek en het leggen van de basis. Nu focust hij zich op Gelderland en Overijssel, met toekomstplannen voor verdere uitbreiding.

Jitze’s benadering is gericht op voortdurende groei. Wekelijks overlegt hij met de directie, deelt hij zijn bevindingen en leert hij bij. Door hands-on ervaring en proactieve inzet ontdekte hij de trends en behoeften in de bouwmarkt.

Maatschappelijk verantwoord en vol uitdaging

Wat boeit Jitze aan de bouw? Hij voelt zich aangetrokken tot het maatschappelijk verantwoorde karakter en de inzet voor duurzaamheid. Het matchen van professionals met een baan die perfect bij hen passen en het zien van indrukwekkende projecten fascineert hem. Hoewel hij niet persoonlijk betrokken is bij de uitvoering van de projecten, draagt hij bij aan het realiseren ervan, en dat geeft hem de motivatie om zijn inzet voort te zetten.

Toekomstgericht in de bouwbranche

Voor werkzoekenden in de bouwbranche biedt Polanski een uitgebreid netwerk en persoonlijke aanpak. Jitze moedigt professionals binnen de bouw aan om hun drijfveren en wensen te delen, zodat hij op zoek kan gaan naar de perfecte match.

In een branche waar negatief nieuws vaak overheerst, richt Jitze zich op positieve verandering. Hij wil een meerwaarde zijn. Niet alleen voor Polanski, maar ook voor zijn opdrachtgevers. Zijn doel is duidelijk: professionals verbinden met toonaangevende bedrijven en blijvende impact in de bouw realiseren.

Dus, als je op zoek bent naar een baan in de bouw of een fijne samenwerking voor je personeelsbehoeften, overweeg dan aan boord te stappen bij Polanski. Jitze staat klaar om zijn passie en expertise te delen, terwijl hij blijft bouwen aan een toekomst vol kansen en groei in de bouwbranche.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Jitze Verschuren of bel naar 033 – 202 25 63