De succesformule van Polanski

Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 14 jaar brengen wij mensen verder in techniek.

Wij zijn dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Daardoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste uitdagingen, nog voordat ze online komen. Jij staat centraal in onze werkwijze. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt. Dat is de succesformule van Polanski!

Groot netwerk met regionale focus
Jouw behoeften en ambities staan centraal
Uitgebreide marktkennis en ervaring

1600+

mensen gingen al verder in techniek

800+

bedrijven door heel Nederland

14 jaar

specialist in de markt

Jouw nieuwe droombaan: stap voor stap!

Stap 1

Het eerste contact met Polanski

Of het nu gaat om een directe sollicitatie op een openstaande vacature of je bent vrijblijvend voor het eerst in contact met één van onze consultants, we gaan graag met jou in gesprek. Wij staan voor je klaar om samen met jou die ene mooie kans te ontdekken binnen ons uitgebreide netwerk. Ben je nieuwsgierig geworden? Via een telefonisch gesprek bespreken we jouw drijfveren en ambities voor een mogelijke carrièrestap.

Stap 2

Onze kennismaking

Na het eerste telefonische contact nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek via Teams of op ons kantoor in Amersfoort. Tijdens dit gesprek bespreken wij samen met jou wat je zoekt, wat jouw behoeften en ambities zijn en hoe jij de toekomst ziet. Het is voor ons belangrijk om jou goed te leren kennen om zo de perfecte match te vinden voor jou. Op deze manier halen wij de beste vacatures in de markt voor je naar boven en geven jou verschillende opties die aansluiten. We zullen jouw profiel met zorg introduceren bij onze relaties waarbij jij een positief gevoel hebt.

Stap 3

Op gesprek

Goed nieuws, jij mag op gesprek bij één of meerdere relaties! Jouw consultant zal je voorbereiden op het gesprek. We zullen je informeren over het bedrijf, wie je gesprekspartners zijn en helpen je met al jouw vragen. Na afloop van het gespreken nemen we direct contact met je op. We zijn benieuwd hoe het is gegaan. Volgt er een tweede gesprek, een meeloopdag een assessment? Ook dan helpen we je tijdens alle voorbereidingen. Beter voorbereid kan je niet zijn!

Stap 4

Aanbieding

Gefeliciteerd! Jouw toekomstige werkgever is enthousiast over jou! En het mooie is, jouw persoonlijke consultant kent al jouw wensen door en door, of het nu gaat om salaris, arbeidsvoorwaarden of andere belangrijke zaken. Hierdoor kunnen wij jou de allerbeste aanbieding garanderen, zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

Stap 5

1 jaar in dienst

Gefeliciteerd, jij hebt dé baan gevonden die perfect bij jou past! Polanski zorgt dat je goed landt bij je nieuwe baan, regelt je salaris en assisteert jou bij het verkennen van eventuele doorgroeimogelijkheden. Daarnaast checken we regelmatig bij je hoe het gaat en fungeren we als vangnet als er dingen spelen. Dat is waar Polanski naar streeft: niet alleen het vinden van de perfecte baan, maar ook ondersteuning en begeleiding wanneer jij dat nodig hebt!

Wat zoek je in een nieuwe baan?

Doe de career check!

Iedereen heeft unieke behoeften en ambities, of het nu gaat om technische uitdaging, salaris, doorgroeimogelijkheden, werkcultuur of reistijd. Ontdek het met onze check, beantwoord 8 vragen en kom erachter wat jij nou écht zoekt in een nieuwe baan!

  • Direct inzicht in jouw behoeften en ambities
  • 100% anoniem en vrijblijvend
  • Advies op maat met de beste opties in de markt

Onze relaties

Vacatures

Bekijk onze vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging!

Kennismaken?

Vind jouw consultant, ze staan direct voor je klaar.

Career Check

Doe de check en kom erachter wat jij zoekt in een nieuwe baan.