Word onderdeel van team Polanski!

Welkom bij Polanski, de organisatie waar groei en werkplezier centraal staat. Elke dag werken wij hard om professionals te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste baan. Uiteraard bij één van onze toffe opdrachtgevers binnen de Installatietechniek, Bouw en Duurzame Energie. Wij geloven in samenwerking, plezier en het beste resultaat. Ontdek wat jouw voordelen zijn van werken bij Polanski!

“Ons kantoor begeeft zich op een A-locatie midden in het centrum van Amersfoort. Dit zorgt ervoor dat we tijdens de pauze een rondje door de stad doen, op vrijdag lunch scoren op de markt en ook aan het einde van de week zoeken we het centrum op voor een vrijdagmiddag borrel!”

Jitze Verschuren

Consultant Bouw & Vastgoed

“We zijn een jong, bruisend team. Dat maakt dat ik elke dag met veel plezier naar m’n werk ga. We werken heel hard, maar hebben het ook heel erg gezellig met elkaar, zowel op de werkvloer als buiten werk doen we leuke dingen met elkaar”

Nicky de Leeuw

Consultant Regio Noord-Holland/Flevoland

“We gunnen elkaar alles, we helpen elkaar maar je krijgt ook de ruimte om het zelf te doen. De mix tussen aan de hand mee worden genomen, handvatten krijgen en zelf ontdekken is echt heel erg tof!”

Sam van der Mijll Dekker

Sam van der Mijll Dekker

Consultant Regio Noord-Holland/Flevoland

"We doen hele toffe dingen op het gebied van marketing binnen Polanski. We hebben als organisatie nog zoveel te vertellen en te laten zien. Ik word heel erg enthousiast van alle inspirerende mensen op mij heen en ga daardoor élke dag graag naar kantoor. Je leest het goed: wij werken allemaal graag op kantoor. Niet omdat het moet, maar omdat het zo gezellig is!"

Nienke van Kampen

Content Marketeer

“We kunnen lachen en huilen met elkaar. Mijn collega’s maken mijn werk 100x zo leuk! Ik zou iedereen aanraden om te komen werken bij Polanski."

Kyara Ubert

Consultant Regio Utrecht/Flevoland

"Je komt in een team terecht met veel professionals. Daardoor leer je direct heel veel van de business en recruitment. Ik ervaar veel vrijheid in mijn werk waardoor ik elke dag beter wordt in wat ik doe!”

Teun Engwirda

Consultant Regio Utrecht/Flevoland

"Een leuke en ambitieuze werkomgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. Naast het hard werken en jezelf verder ontwikkelen is er voldoende ruimte voor leuke uitjes, zoals maandborrels en een weekendje naar Winterberg."

Patrick Scherrenburg

Consultant Regio Zuid-Holland

"De vrijheid die ik hier ervaar ga ik heel erg goed op. Je kan zelf écht ondernemen binnen de kaders van de organisatie en bouwt binnen mum van tijd je eigen netwerk op!"

Jelle van Veen

Consultant Regio Noord-Oost

"Als organisatie moedigen we ambitie en ondernemerschap enorm aan. We willen dat iedereen vrijheid ervaart. Polanski is volop in ontwikkeling, als je daar van houdt en mee wilt bouwen dan pas je goed bij onze club mensen!"

Robbie Geene

Directeur


 

Wat zijn jouw voordelen?

  • Je kan dagelijks genieten van je lunch met het hele team, een wandeling door de binnenstad of collega’s verslaan in tafelvoetbal of darten.
  • We zorgen ervoor dat er altijd vers fruit op kantoor is om jouw energie op peil te houden. Ook kan je onder werktijd sporten in een luxe gym!
  • Elke vrijdag staat er genoeg bier, wijn, fris en snacks klaar voor de ‘vrijmibo’, zodat je het weekend goed kunt beginnen.
  • Maandelijks organiseren we een gezellige borrel in onze stamkroeg, waar je je collega’s nog beter kunt leren kennen.
  • En dan hebben we nog ons geweldige zomeruitje en ons jaarlijkse ski- en/of zomervakantie om naar uit te kijken.
  • Ons kantoor is gevestigd op een A-locatie in Amersfoort met uitzicht over de binnenstad.

Ontmoet het team

Onze openstaande vacatures

Vorige       Volgende
Blijf op de hoogte!
Volg ons op Instagram voor exclusieve verhalen en foto’s van jouw toekomstige collega’s en het reilen en zeilen bij ons op kantoor.
Blijf op de hoogte!
Volg ons op Instagram voor exclusieve verhalen en foto’s van jouw toekomstige collega’s en het reilen en zeilen bij ons op kantoor.