In de wereld van de installatietechniek is ervaring van onschatbare waarde. Het is een branche waar vakmanschap en expertise hoog in het vaandel staan. Andre Kamphuis, een 55-jarige professional uit Arnhem, weet dit als geen ander. Met een loopbaan die begon op 18-jarige leeftijd als servicemonteur en zich ontwikkelde tot projectleider, heeft hij 35 jaar aan ervaring op zijn naam staan. Twee jaar geleden kwam hij in aanraking met Polanski. We spraken hem en vroegen Andre om zijn perspectief en mening over Polanski met ons te delen.

Een nieuw begin met Polanski

Toen Andre nog in de buitendienst werkte, kwam hij in contact met Polanski via LinkedIn. Wat begon als een gesprek met een consultant, groeide al snel uit tot een weloverwogen carrièrestap. Andre waardeerde de aandacht en zorg die de consultants besteedden aan zijn wensen. Ze begrepen zijn verlangen om zijn kennis over te dragen na jaren in de installatietechniek.

De perfecte match

We slaagden erin Andre te koppelen aan een relatie die perfect paste bij zijn vaardigheden en ambities. Het gesprek ging verder dan het vinden van de juiste werkgever; het was een zoektocht naar de ideale werkplek en bedrijfscultuur. Andre voelde zich gehoord en begrepen, wat resulteerde in een succesvolle samenwerking en de keuze om aan de slag te gaan in de binnendienst.

Steun in moeilijke tijden

Zo gezegd, zo gedaan. Andre ging aan de slag bij zijn nieuwe werkplek. Toen het jaar bij Polanski bijna verstreken was, kwam Andre in een moeilijke privésituatie terecht en moest hij noodgedwongen thuis werken. Andre deelde: “Polanski heeft mij enorm gesteund. Mijn persoonlijke consultant en de directie waren niet alleen een luisterend oor, maar ook financieel kwam ik niets tekort. Polanski gaat verder dan de standaard, ze kijken echt naar je persoonlijke situatie. Dit vond ik heel erg prettig. Op deze manier laten ze zien dat je ook na het vinden van de perfecte werkgever op Polanski kunt rekenen. Vragen als ‘kunnen we iets voor je doen of betekenen’ hebben mij in die tijd enorm geraakt.”

Terug naar de tekentafel

Na deze uitdagende periode besloot Andre, samen met Polanski, op zoek te gaan naar een nieuwe start. Fris en vol energie, klaar om opnieuw te beginnen. Samen keken ze naar Andre’s behoeften, waarbij zijn privésituatie de eisen voor een nieuwe baan logischerwijs beïnvloedde. We stelden hem voor aan een passende werkgever, en er was een match!

Andre’s waardering voor Polanski

Andre deelt meerdere keren in het interview zijn waardering voor Polanski. Het omzetten van wensen naar realiteit, het vinden van de juiste match en de ondersteuning tijdens persoonlijke uitdagingen zijn voor hem van onschatbare waarde. Het jonge en energieke team van consultants, zorgt ervoor dat er out of the box met je wordt mee gedacht.

Een verandering van perspectief

Hoewel Andre initieel terughoudend was in een deta-vast constructie, veranderde zijn perspectief door de ervaring met Polanski. De overweldigende keuze op de arbeidsmarkt maakte het moeilijk om de beste optie te kiezen. Polanski bracht rust door zijn wensen om te zetten in realiteit en hem te ontzorgen. Hij vertelt dat het grote voordeel voornamelijk is dat hij zijn wensen op tafel kon leggen. Door het grote netwerk van Polanski kon Andre achterover gaan zitten. Wij weten notabene waar hij moet zijn om de juiste match te vinden. De consultants zijn vertrouwd met hun relaties en de kansen binnen de techniek. Je hoeft niet zelf actief te solliciteren, bedrijven zijn al bekend met je profiel omdat je vooraf wordt voorgesteld. Dit resulteert in een ontspannen eerste sollicitatiegesprek!

De toekomst met Polanski

Voor Andre betekent werken met Polanski niet alleen een carrièrestap, maar ook een partnerschap dat verder gaat dan de traditionele rol van een detacheringsbureau. Het is een reis van groei, steun en succes, waarbij Polanski niet alleen een werkgever is, maar ook een betrouwbare partner.

Wil jij ook een stap maken van de buitendienst naar de binnendienst? Wil je sparren over de mogelijkheden of gewoon kennismaken? Kom dan in contact met Polanski. Bel dan naar 033 – 20 22 563 of stuur een e-mail. We kijken er naar uit om ook voor jou een passende nieuwe werkplek te vinden!