“Ik had altijd al het idee dat consultancy iets voor mij was”, vertelt Jelle. De combinatie van sales en het werken met mensen spreekt hem enorm aan. Toen hij bijna klaar was met zijn studie commerciële economie, begon hij rond te kijken voor een stageplek. Online kwam hij de vacature van Polanski tegen. Na een paar leuke gesprekken was hij aangenomen en kon het avontuur beginnen. Als consultant werkt hij hier nu al 2 jaar met ontzettend veel plezier. Maar laten we eens teruggaan naar het begin, waar het allemaal begon als stagiair. 

Het begin als stagiair bij Polanski

Ondanks dat Jelle zijn eerste dagen samenvielen met het begin van de coronapandemie, voelde hij meteen een warm welkom en een gezellige sfeer. Het team was vol energie en enthousiasme.

Het inwerkproces verliep soepel en gestructureerd. Als stagiair bevond Jelle zich in een opleidingsfase, waarin hij kennis maakte met het werken op een kantoor en de bijzondere wereld van recruitment en de installatietechniek. Hij werd stap voor stap begeleid in het vak, leerde de branche kennen en groeide al snel door naar de functie van recruiter.

Van stagiair naar recruiter

In zijn rol als recruiter begon Jelle met het opbouwen van zijn eigen netwerk. Hij luisterde naar de wensen en behoeften van de professional en probeerde in samenwerking met een consultant de perfecte match te maken tussen hen en een potentiële werkgever.

Met de tijd groeide Jelle door naar de positie van Senior Recruiter. Hier kreeg hij de kans om zelf het contact met relaties te onderhouden en verantwoordelijkheid te nemen voor het creëren van een goede klik tussen de professionals en potentiële werkgevers. En toen, op het juiste moment, ontving hij een welverdiende promotie tot Consultant.

Doorgroeien als Consultant bij Polanski

Als Consultant is Jelle nu een belangrijke schakel in het vinden van de ideale werkgever voor de professionals. Hij geniet van de uitdaging om zelfstandig de juiste match te maken en mensen te helpen aan een nieuwe baan die perfect past bij hun beweegredenen en verwachtingen.

Wat Jelle vooral inspireert aan zijn werk is de combinatie van het commerciële aspect en het werken met mensen. Hij heeft zichzelf overtroffen door een compleet nieuwe branche, de installatiebranche, te leren kennen en heeft zich ontwikkeld tot een ware expert op dit gebied. Hij geniet van het contact met mensen in verschillende regio’s en heeft geleerd om zichzelf open te stellen, anderen te betrekken en mensen op hun gemak te stellen.

Een van de hoogtepunten van zijn reis is de ondersteuning die hij kreeg om te groeien binnen het bedrijf. Het management houdt rekening met de behoeften van elke medewerker en biedt kansen om zich verder te ontwikkelen. Hierdoor kon Jelle zijn eigen werkwijze ontwikkelen en zichzelf blijven, terwijl hij eerlijke en waardevolle hulp biedt aan professionals die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Advies aan stagiairs

Nu, met al zijn ervaring en succes, wil Jelle graag nieuwe stagiairs adviseren. “Wees jezelf, blijf nieuwsgierig, werk hard en leer van elke ervaring. Een stage bij Polanski is een geweldige kans om te groeien en te ontwikkelen binnen een ondersteunend team”.

Jelle zijn avontuur is een inspirerend voorbeeld van hoe vastberadenheid en een ondersteunende omgeving kunnen leiden tot succes. Met hard werken kan iedere jonge scholier uitgroeien tot consultant. Zijn reis is nog maar net begonnen.

Ga jij het avontuur aan? Leer alles over de installatietechniek en recruitment tijdens een stage of traineeship bij Polanski. Meer weten of je CV mailen? Neem dan contact op met Robbie Geene