Lars van Looijengoed, 25 jaar oud en is begonnen bij Polanski als stagiair voor zijn studie Officemanagement. Lars vertelt zijn verhaal hoe hij binnen 2 jaar doorgroeide van stagiair naar Consultant bij Polanski.

Hoe ik bij Polanski terecht kwam

Ik leerde Polanski kennen via een vriend van mij. Hij vertelde altijd vol enthousiasme over het bedrijf en de functie van recruiter sprak mij meteen aan. Ik solliciteerde en na twee leuke gesprekken kreeg ik binnen 1,5 week al te horen dat ik was aangenomen als stagiair.

Mijn stageperiode bij Polanski

Tijdens mijn stage moest ik een scriptie schrijven, dit werd ook enorm gestimuleerd bij Polanski, ik kreeg hier alle tijd en ruimte voor. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat we gingen voor een duurzame relatie. Ze waren erg transparant over het feit dat ze op zoek waren naar stagiairs die wilden blijven. Gelukkig stond ik er ook zo in. Ik kon mijn stage afronden, mijn scriptie schrijven en heel veel leren met als helder doel om na mijn studie bij Polanski te blijven werken.

Als stagiair bij Polanski wordt er veel in je geïnvesteerd. Je wordt meteen gezien als een volwaardig lid van het team en zo word je ook behandeld. Ik werd als recruiter gekoppeld aan een consultant die mij alles leerde over recruitment en de business. Op mijn eerste dag voelde ik mij al snel thuis. Het bedrijf was destijds kleiner dan nu, want we groeien hard. De werksfeer is gezellig en informeel. Polanski heeft een jong team van ambitieuze mensen die hard willen werken, maar ook ruimte hebben om te genieten. Iedereen mag zichzelf zijn!

Doorgroeien naar consultant binnen Polanski

Je komt binnen in een bedrijf met een groot netwerk van potentiële kandidaten en mooie opdrachtgevers. Je krijgt volledig de vrijheid om je eigen netwerk op te bouwen en uit te breiden. Zodra wij een mooie vacature bij één van onze relaties open hebben staan zoeken wij naar de perfecte match in ons bestaande netwerk of daarbuiten. Je doel is om hen te helpen aan een nieuwe stap in hun carrière. Door de samenwerking tussen recruiter en consultant brengen we onze kandidaten écht verder in techniek bij de mooiste werkgevers. Ik begon als recruiter binnen Polanski maar groeide in 1 jaar al door naar Senior Recruiter en een jaar later mocht ik mezelf Consultant noemen!

Binnen Polanski word je gestimuleerd om zelfstandig aan de bak te gaan en je te blijven ontwikkelen. De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos en dat is ook wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf. Naast de doorgroei mogelijkheden is er een hele goede maandelijkse bonusregeling, een heel goed salaris en rij ik een mooie auto.

Ik kwam binnen als een schooljongen maar heb mij door de jaren heen ontwikkeld tot een professional. Ik kan me écht niet meer voorstellen dat ik een student ben. Dat lijkt heel lang geleden. Ik ben pas 25 jaar en heb nu al een goede baan met veel verantwoordelijkheid! Ik heb ook écht geleerd om professioneel aan de slag te gaan. Bij Polanski laten ze hun medewerkers volledig vrij, zodat we fouten kunnen maken en de ruimte voelen nieuwe stappen te kunnen zetten.

Op zoek naar een baan of stage bij Polanski?

Mijn advies voor nieuwe stagiairs is om gewoon lekker te kijken en mee te gaan in de flow. Bij Polanski hebben we het gezellig en wordt er hard gewerkt, wat zorgt voor een inspirerende omgeving om in te leren en te groeien. En als je er echt voor gaat, dan zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wil jij net als Lars een begin maken aan jouw carrière, neem dan contact met ons op! We leren je graag kennen en helpen je om het beste uit jezelf te halen. Bij Polanski zijn we nog lang niet klaar met groeien, dus wie weet waar jouw carrière bij ons naartoe kan leiden!