Nicky, consultant Installatietechniek, werkt al 4,5 jaar bij Polanski. We kijken samen met hem terug op zijn tijd bij ons en de redenen waarom hij nog steeds elke dag met plezier naar zijn werk gaat.

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen

Waarom kiest Nicky er na 4,5 jaar nog steeds voor om bij Polanski te blijven? “Wat me hier houdt, is de afwisseling” legt hij uit. Hij heeft contact met verschillende mensen en bedrijven en dat maakt zijn werk boeiend.

De functie van Nicky brengt elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee. “Geen dag is hetzelfde” benadrukt hij. “Iedereen heeft unieke wensen en criteria voor een nieuwe carrièrestap of nieuwe werknemer”.

Op de hoogte van de mooiste kansen

Een hoogtepunt van Nicky’s werk is zijn betrokkenheid bij mooie en toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in de installatietechniek en bouw. Hij heeft de kans om met managers, directeuren en directieleden om de tafel te zitten en te praten over hun wensen en groeiplannen. “Ik ben op de hoogte van de nieuwste maar bovenal mooie en unieke vacatures. Ik kan op basis daarvan de juiste match maken tussen een relatie en een potentiële nieuwe medewerker uit mijn netwerk”.

Nicky’s passie ligt in het inspireren van professionals. Hij wil hen laten zien welke kansen ze kunnen benutten bij nieuwe werkgevers. Hij is nieuwsgierig naar hun tevredenheid in hun huidige baan, maar nog belangrijker, naar wat ze anders zouden willen of verlangen in een nieuwe baan. Met die informatie gaat hij aan de slag.

Hij gelooft sterk in maatwerk. “Ik bekijk het vanuit het perspectief van de professional: wat zoek jij en hoe kunnen we dat realiseren?” Doordat hij nauw samenwerkt met managers, directeuren en directieleden van mooie bedrijven, kunnen ze functies creëren die perfect passen, en dat is de toegevoegde waarde van Polanski voor beide partijen.

Geen eindeloze sollicitatieprocedures bij Polanski

Wat maakt het zo aantrekkelijk voor professionals om via Polanski hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging te vinden? Nicky vat het samen in één woord: gemak. Bij Polanski kennen wij alle toonaangevende bedrijven en zijn we op de hoogte van de mooiste vacatures. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste baan een uitdaging kan zijn, en daarom zijn wij er om juist dat werk uit handen te nemen. Zo zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk bij een nieuwe baan kunt starten die perfect bij je past, bij een werkgever die jouw wensen begrijpt.

Uiteraard komt het ook wel eens voor dat je wel open staat voor een nieuwe uitdaging, maar die passende baan er nog niet is. Wij bespreken met jou je wensen en zijn je ogen en oren op de markt. Zodra die perfecte baan wél voorbij komt of wij de kans voor jou zien om dit te creëren ben jij de eerste die het hoort!

Via ons hoef je geen eindeloze sollicitatieprocedures te doorlopen. “Wij stellen je voor als we denken dat er een match kan ontstaan” legt hij uit. En als je eenmaal aan tafel zit voor je eerste gesprek, kun je er zeker van zijn dat je met de juiste mensen praat, wat je kansen vergroot om bij een geweldig bedrijf aan de slag te gaan.

Meer weten? Lees hier meer over onze succesformule!

Langetermijnrelatie

Het werken via Polanski draait niet alleen om het vinden van de juiste baan, maar ook om de langetermijnrelatie. Gedurende het hele proces blijven we in contact met onze kandidaten. We zijn er niet alleen om een mooie uitdaging voor je te vinden, maar ook om te ondersteunen tijdens het aanbiedingsproces, inclusief het onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden. En zelfs nadat je bent gestart bij je nieuwe baan. “Stel je voor dat er iets onverwachts gebeurt in je nieuwe baan of dat je hulp nodig hebt; wij blijven betrokken”.