Stel je voor: je bent op zoek naar een nieuwe baan, maar je wilt niet zomaar ergens aan de slag gaan. Je wilt werken bij een bedrijf dat jou waardeert, je behoeften en ambities begrijpt.  Maar hoe kom je nou terecht op die juiste plek? Dat is waar Polanski om de hoek komt kijken. Maar wat maakt Polanski zo bijzonder? Waarom zou je jouw toekomst in onze handen leggen? 

De kracht van Polanski

Bij Polanski draait alles om mensen. We begrijpen dat het vinden van een nieuwe baan een levens veranderende beslissing is, en daarom gaan we een stap verder. Waaronder Kyara Ubert, een van de consultants bij Polanski. Zij studeerde Psychologie voordat ze in deze branche aan de slag ging. Door haar achtergrond lukt het goed om mensen te begrijpen en de perfecte match te creëren. Ze probeert een band op te bouwen zodat ze écht kan begrijpen wat voor baan iemand zoekt en waar ze naartoe willen in hun carrière.

Maar het gaat verder dan alleen matchen van de juiste werknemer aan de perfecte werkgever. Wij hebben een eigen stijl en werkwijze. We willen niet alleen weten wat voor nieuwe baan je zoekt, maar we zijn ook benieuwd waar jouw toekomst ligt. We luisteren naar jouw behoeften en ambities en gaan op zoek naar een werkgever of vacature die daar perfect bij past. Bij Polanski ben je dus verzekerd van een goede werkplek waar je gewaardeerd wordt!

Het gesprek met jou

Als je met één van onze consultants in gesprek gaat, kun je rekenen op een persoonlijk gesprek. Kyara legt uit dat ze altijd geïnteresseerd is in de persoon aan de andere kant van de lijn. Ze wil weten wat jij zoekt in een nieuwe baan en waarom je openstaat voor een nieuwe uitdaging. Aan de hand daarvan legt ze uit wat Polanski precies doet: we hebben de kennis en ervaring om de juiste baan voor jou te vinden én we zijn minstens een jaar bij jou betrokken in deze nieuwe stap. We proberen direct wat voor jou te kunnen betekenen, maar dit kan ook in de toekomst. We zitten aan tafel bij de mooiste bedrijven met management en directie. Zodra er een mooie vacature voorbij komt die aansluit bij jouw ambities & wensen stellen we je direct op de hoogte. We helpen je graag verder in Techniek. Nu, of in de toekomst!

1 jaar in dienst bij Polanski

En dan, als die perfecte match is gevonden ga je aan de slag bij je nieuwe baan! Wij verliezen jou niet uit het oog. Polanski is meer. Naast de perfecte baan vinden, zijn we ook een sparringpartner en fungeren we als vangnet. We zorgen ervoor dat afspraken worden nagekomen en je goed landt bij je nieuwe baan. Maar ook zorgen wij voor het uitbetalen van je salaris, sparren we met jou over eventuele doorgroei mogelijkheden en checken we eens in de zoveel tijd bij je in om te vragen hoe het gaat. Dit is waar Polanski naar streeft: niet alleen het vinden van een nieuwe baan, maar ook bieden wij ondersteuning en begeleiding in jouw carrière stappen.

Het persoonlijke aspect op maat

Bij Polanski draait alles om het persoonlijke aspect. Iedereen is anders en daarom werken wij op maat. Sommige kandidaten hebben behoefte aan regelmatig contact, terwijl anderen liever zelf het initiatief nemen. Kyara vertelt over een werknemer die niet elke zes weken een kop koffie wilde drinken, maar altijd kon aankloppen wanneer hij iets nodig heeft. Ook die werkwijze werkt en is prima! Onze consultants spelen in op de persoonlijke behoeften van alle werknemers en zorgen voor een unieke en persoonlijke aanpak.

Dé kennis en expertise

Waarom zou je kiezen voor Polanski? Het antwoord is simpel: Polanski heeft dé kennis en expertise die je nodig hebt. We weten wat er speelt in de branche, kennen onze relaties door en door en we hebben directe lijnen met directie en management binnen de grootste en mooiste organisaties. Bij ons ben je in goede handen!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom in contact en maak samen met ons een unieke levens veranderende stap in jouw carrière!