Altijd onderweg

We zijn er nog niet, maar dat zegt iedere ondernemer waarschijnlijk. Zodra je denkt dat je er al bent, moet je ophouden. Dan ben je niet scherp meer. Voor mij is het nooit af. Dat geldt ook voor Wouter overigens. Daar vinden we elkaar. De markt waarbinnen we opereren is sterk in beweging, ook de komende jaren. Polanski & Partners werkt met professionals binnen de installatietechnische sector en wil voor hen het verschil maken, iedere dag die werkwaarde toevoegen.

Partner

Het is belangrijk een partner te zijn voor zowel werkgever als professional. Het is vrij eenvoudig, je werk heeft een groot aandeel in je levensgeluk. Als organisatie willen we daar kwalitatief aan bijdragen. Dat extra element toevoegen zodat werken inspirerend blijft voor onze professionals en past als een handschoen voor onze opdrachtgevers. Deze werkgevers moeten gerust kunnen zijn dat hun team klopt en blijft kloppen door onze inzet.

Gehele teams

Soms zijn we verantwoordelijk voor het verzorgen van een compleet installatietechnisch team. Dat vergt enorm veel inzicht in de dynamiek van het bedrijf en zicht op de aanwezige competenties van onze professionals. Het hele relationele spectrum is belangrijk, het vertrouwen kunnen hebben dat verbindingen die we leggen meerwaarde toevoegen. Eerlijkheid is een van onze kernwaarden, durven vertrouwen op kwaliteit. We geven ook aan als zaken niet passen of kunnen, dat is het fundament van een duurzame relatie.