Ik ben trots op ons team. Onze interne organisatie is echt bevlogen, we werken allemaal hard en weten dat we in teamverband die mooie matches het allerbeste maken. Zo verhogen we langzamerhand onze zichtbaarheid, we zijn bijzonder scherp als het aankomt op veranderingen binnen de installatietechniek. We zijn een werkende vriendenclub met op individiueel niveau veel expertise en branchekennis. Zo blijven we op de bal, we kunnen kansen uitstekend inschatten voor alle betrokkenen in het werkproces en ja… die verbondenheid valt echt op.

Kansen krijg je niet, die creëer je door hele goede service
De installatietechnische sector biedt enorme carrièrekansen en is een dominante sector binnen de gehele verduurzaming. Talent is daarbij bepalend en dat nemen we als organisatie bijzonder serieus. Verder in techniek, onze pay-off zegt het al… en dat doen we. We zijn een lerende organisatie. We verbinden professionals, opdrachtgevers en medewerkers aan ons door een stap extra te doen. Iedereen zegt het, wij doen het gewoon continu. Onze recruitment consultants hebben allemaal die servicegerichtheid, daar selecteren we op. Het is een onderdeel van de Polanski & Partners bedrijfscultuur.

We groeien mee met de sector
We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid als organisatie. Dat hebben we mede te danken aan een fantastisch netwerk van opdrachtgevers, uitstekende kaniddaten en ons bruisende team. Het is aan ons om ook de komende jaren te bewijzen dat we de markt op de voet blijven volgen. Zo ondersteunen we de snelgroeiende installatietechnische sector met het meest belangrijke recept voor succes: talent op de juiste plek.